Jag saknar statistiken

Min vän Emelie är en rackare på att lägga upp statistik för dobermann. Man hittar statistiken här och den innefattar i dag wobbler, hjärttestade hundar, hundar som dött i DCM mm

Förut hade Emelie även kullar på sin statistiksida men de finns inte kvar längre. Jag saknar den statistiken, den var skojig och lättöverskådlig! Nu när det pågår en liten diskussion i facebookgruppen Dobermann-Sverige om just statistik och kullar så saknar jag det ännu mer. Därför har jag nu bestämt mig för att planka Emelie rakt av och kommer att lägga upp kullstatistik på min blogg.

Jag börjar med 2013 års kullar och tanken är att fortsätta med 2014 och framåt. Vi får se om jag orkar jobba mig bakåt också. Just nu sitter jag bara och svär och vet inte hur jag ska lägga upp det hela.

Jag började i alla fall med den viktigaste kullen!
kullar13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette