Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina prövar på husses stora intresse – Livet med dobermann

Lina prövar på husses stora intresse

Idag stoppade vi in Lina i bilen och åkte ut till Bromma. Väl framme parkerade vi bilen, satte långlinan på Lina och började promenera. Över stock och sten. Och då klättrade vi verkligen över både stockar och stenar. Lina tycktes gilla äventyret, hon verkar ha lite bergsget i sig.
.
Till slut var vi framme vid vår destination. Toppen av det lilla berg som överblickar inflygningen till Bromma flygplats. På plats fanns lite stolar, så vi är tydligen inte ensamma om att göra dessa udda utflykter. Lina fann sig snabbt i att sitta på en berghäll och vänta på flygplan. Hon satte sig nästan direkt framför Magnus fötter som om detta vore något hon gjorde varje tisdag. Precis när vi kom så vände vinden och vi fick därför inte se planen landa utan istället lyfta åt vårt håll. Så när ett plan rullade ut på banan för att lyfta så funderade jag på vad Lina skulle tycka om det hela. Lina hade mest glott efter fiskmåsar och visste ju inte vad som komma skulle. Hon var tack vare långlinan fri att gå en bit bortåt om det hela skulle bli för läskigt.
.
Det var med stora ögon som Lina kollade på planet som lyfte framför hennes nos! Stor fiskmås med mycket oljud? Men hon låg där med tassarna i kors precis som vanligt. Det enda som avslöjade att allt inte var som det brukar var hennes långa hals, nyfikna blick och hennes lyssnande öron som åkte lite upp och ner. Coola hund! Men har man en husse som läser till pilot och som har ett stort intresse för flygplan så kan det tydligen bli så att skotträningen byts ut mot jetträning.
.
Som vanligt släpade vi med oss kameran och förevigade utflykten.
.
Bloggtoppen.se Husdjur
Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *