Tyson i går och Tyson i dag, vi får passa på nu

I går var vi och tränade lydnad på BK med herr Tyson och matte Camilla.

Tyson har ju av naturliga anledningar inte tränat så mycket lydnad den sista tiden då det både varit vinter och fullt med snö, samt att han fått en lillhusse också! Det märktes tydligt i går. Tyson kan men hans förmåga att koncentrera sig är inte på topp. En ren träningssak med andra ord. För när han gör ordentligt då gör han det skitsnyggt!

Som vanligt stod jag och funderade på hur vi skulle träna mer tillsammans sen när det bli lite varmare och torrare ute men se det ska vi ju inte! Jag glömmer liksom bort det hela tiden att vi ska flytta. Det är inte så många träningstillfällen kvar tillsammans innan vi försvinner. Känns konstigt, Camilla och Tyson är en så naturlig del av vår träning på klubben.

I dag bestämde vi oss för att försöka åka lite skidor på isen men se det var inte heller aktuellt. Snön har smält och blivit till is. Hela sjön är en skridskobana med vatten on top. Skit också!

Som tur var så var Camilla och Tyson precis ute och åkte i sin bil och klurade på var de skulle sträcka på benen, så skidåkningen byttes ut mot lekdate med Tyson i solen istället.

Vi får passa på nu, att njuta av snygg-Tyson så mycket vi kan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette