3 doberman, 3 schäfrar, 3 irländska settrar och snö

Mer snö, mer blåst, mer promenader tillsammans med Emelie och lilla Anna! I dag åkte vi till rastgården.
snenov1
Första vovvarna att hålla oss sällskap var två schäfrar, en tik och en hane. Schäferhanen hade rätt gott självförtroende och trodde att han hade fri tillgång till tjejjernas söta rumpor. My ass att du har sa Iris och skällde ut honom! På bilden ovan ser man hur Iris i rosa halsband talar om vad som gäller.

snenov3Efter det gick vi en stund för oss själva. Anna och Iris leker rätt mycket ihop och vi hade det rätt mysigt tills Lina såg ett rådjur utanför staketet och fick ett muppryck och kände sig tvungen att springa planlöst hit och dit ett tag. Det var bara att kalla in Iris och sen berömma när även Lina behagade komma tillbaka.

Intressant var att Lina gick med bakåtslickade öron och dikt an mitt högra knä i flera minuter efter det. Hon VISSTE att matte inte gillade!

När några nya bilar parkerade utanför hagen la sig Lina självmant ner och höll span på vem det var som skulle komma in. Hunden som inte vill ligga ner när det är blött på marken och vi tränar lydnad! Jag är grundlurad!

Det var de tre trevliga settrarna som kom, dem gillar jag! Tre svarta och tre lurviga rödbruna hann gå något varv innan kille med schäfertik dök upp.

Iris skällde ut hunden flera gånger så jag försökte hålla dem särade genom att kalla lite på Iris varje gång de hamnade i närheten av varandra. Schäfern använde i sin tur lilla Anna som pipleksak (även om den inte fick ut några ljud ur henne). Enda gången jag sett en hund leka så brutalt med en annan hund är när Lina och Iris lekt och krokodilat med varandra här hemma.
snenov2
Tyvärr lyckades jag inte få bild på alla dogsen, det saknas en setter på bilden ovan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette