Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina får inte ligga i soffan och äta praliner – Livet med dobermann

Lina får inte ligga i soffan och äta praliner

Så fort jag märkte att Lina fick lite svullna hundtuttar så höll jag stenkoll på det hela. Några dagar senare kom det mjölk i EN av dem. Sedan dess står hon på en halv dagsranson mat per dag och jag inte sett någon mer mjölk och Lina har inte hållit på att slicka och tvätta sig som hon gör när det kommer mjölk. Så jag trodde att jag lyckats ”häva” det hela.

Så i kväll, nu nyss så hörde jag att fröken hund ligger och tvättar sig på typiskt skendräktigt sätt. Går och kollar vad hon gör, mycket riktigt, hela magen är blöt där hon slickat och det kommer mjölk ur samma tutte som sist! Tusan!

Kul citat från Agrias hemsida om skendräktighet.

Även om det kan kännas hårt att vara sträng mot sin skendräktiga tik, måste man hålla i åtanke att det i slutändan är just för tikens eget välbefinnande som hon inte får ligga hemma på sofflocket och äta praliner hela dagarna – även om det råkar vara vad hon själv tycker att hon är bäst lämpad för under denna period.

I morgon får hon ingen mat alls. Men hur länge och hur mycket ska man minska kosten? I veckor? Det är pralinstopp i vår soffa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *