Äntligen sol med Eva

I dag mötte Iris och jag upp med Eva och hennes hundar på Hörby BK. Det kändes somrigt att ses även om det blåste lite svalt.

Eva satte upp sina skyltar på bara några minuter denna gång, det tog inte halva träningstiden, tihi.

Eva tränade  rally med Vega och Hedvig och jag försökte  lära mig genom att titta på. Det är kul att sakta men säkert lära sig mer och hänga med.
20april141
När Eva och fina tant Hedvig tränade såg jag så mycket av Lina i henne att det liksom värkte i hjärtat och jag började gråta. Tårarna bara rann. Sen matade jag Hedvig men några hundgodisar för att hon är så söt och lik Lina.

Iris och jag tränade det vi kört här hemma på tomten nu ett tag; övade på en bättre position. Till slut fick jag till samma fina flyt som vi haft här hemma också. Jätteroligt!

Eva fick även göra det hon gjort många gånger förut, nämligen att kommendera oss. Jag gick fram och tillbaka framför Eva och bad henne prata extra högt under tiden. Det gick jättebra, inga ljud, inga skutt!

Hon rullade sig även i några torra jordfläckar på planen och blev brun och glad.
20april142

Det var en bra träningsdag! Sol och (inte så mycket ) värme och en massa bra prat blev det också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette