Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris åker båt – Livet med dobermann

Iris åker båt

Vi började semesterresan med att ta oss till båten. Premiär på båt för Iris. Premiär på båt med hund för oss, lite spännade kändes det.

Väl ombord gick det utmärkt att ta sig till hytten, alla bilar med hund fick parkera nära trapporna upp till hundhytterna. Plättlätt. Iris hade inga problem med korridorerna och hon hade full koll på vad som hände utanför hyttfönstret. Hela flocken trivdes ombord.
2juni14.2

Iris gillade att vara ute på däck och tittade gärna på utsikten. Husse blev lite nervös när hon ville sätta tassarna på relingen men Iris trillade inte överbord, hon bara njöt av utsikten.
2juni14.3

Vi lämnade Sverige och flocken gick och la sig för att sova.
2juni14.4

Vi hade även nära till den del av däcket där man fick rasta hundarna. Själva hundrastplatsen var skojigt liten på håll och luktade vidrigt på nära håll. (Hundkiss kan inte lukta som det gjorde där, jag gissar på att någon på två ben tyckt att det var roligt att kissa där också).

Vi fick Iris att gå så nära som på bilden nedan men hon vägrade sätta en tass i sanden där hon skulle kissa. På kvällen när vi skulle åka var det inte något problem för då hade hon kissat precis innan vi åkte ombord på båten. Dagen efter vägrade hon gå närmare än 2-3 m ifrån den där sandlådan. När vi försökte putta henne dit la ho sig platt ner på däck och spretade allt vad hon orkade med tassarna. Jag kan inte säga att jag hon hade fel, de var verkligen jätteäckligt.
2juni14.1

Att åka båt med hund är med andra ord enkelt om man inte har en hund som är noga med sina kisställen. Då gäller det att ha en hund som kan hålla sig tills man kommer av båten.

Ett svar på ”Iris åker båt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *