Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris åker till Belgien – Livet med dobermann

Iris åker till Belgien

Efter båtresan fortsatte vi vår resa med att åka bil i ett par timmar genom Tyskland. Vi tog många stopp längs vägen men den största delen av tiden körde husse bilen, Iris sov i sin bur och jag höll koll på kartan så att vi hamnade där vi skulle; Belgien och den lilla staden Bastogne.
3juni14.2

Bastogne är känt för det som hände här under andra världskriget. Husse och jag har besökt 101 Airborne Museum och Bastogne War Museum (hundar fick inte följa med in dit så då fick Iris ligga i bilen och vänta under tiden).
3juni14.1
Som tur är så finns det ju saker att göra och titta på utomhus också. Iris har promenerat i stan och poserat framför lite olika viktiga moument och statyer.
3juni14.3
3juni14.4

Och även om hon inte fick komma in på Bastogne War Museum så var hon med och promenerade runt det gigantiska monumentet som ligger precis bredvid.
3juni14.5
3juni14.6
3juni14.7

Vi har även varit i skogarna utanför Bastogne. Där tyckte Iris att det var extra kul att vara.
3juni14.8

Iris och husse, in the forrest overlooking the town of Foy.
3juni14.9

Ett extra hundplus i kanten för Belgien där hundar får följa med in på restauranger och kyparen frågar om man vill sitta inne eller ute med hunden och dessutom frågar om hunden vill ha vatten eller något att äta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *