Från plask till sim Anna!

Emelie och jag tog med våra hundar till stranden två dagar på raken när de var här. Den första dagen hade jag ju med mig GoProkamerna och gjorde strandfilmen och jag kunde ju inte låta bli att ta med den dagen efter också även om det tagit mig några dagar att få ändan ur och lägga upp film från den dagen.

För det var ju viktiga händelser som fastande på film, Emelie lyckades få Anna att gå från panikplask till riktigt hundsim!

Emelie tog ut Anna på djupt vatten och höll sedan upp Annas rumpa med ena handen och hade ett bra grepp i flytvästen med andra. Sedan lät hon Anna trampa vatten på stället tills hon låg rätt i vattnet och slutade plaska. Så här tjusigt blev det:

Extra kul att se dem simma sida vid sida så där! Hoppas att Anna fått in tekniken nu så hon kan fortsätta glida fram i vattnet!
sidavidsida20juni14

2 svar på ”Från plask till sim Anna!”

  1. Vilka vackra hundar ni har! Ser härligt ut! Jag kör lite samma med min hund. Går jättebra för honom att simma när man bara buffar upp rumpan lite och visar honom hur han ska göra Smile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette