Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Micken är min! – Livet med dobermann

Micken är min!

I dag var Iris och jag uppe före tuppen! Kl 05 ringde väckarklockan och Iris bara tittade på mig som om för att säga att ”det där blev nog fel matte” och la sedan ner huvudet på kudden för att sova vidare.

När jag kom ut ur duschen fattade hon att det var på riktigt och gick upp hon också.

Lagom till att vi var framme inne i Malmö så hade det blivit ljust ute. Rastade henne en snabbis och lämnade henne sedan i bilen och tog mig in på arenan.

Med ett papper med dagens tävlande i ena handen och en mikrofon i andra så var jag redo för dagens uppgift; speaker på VM.

Visade sig vara en otroligt rolig uppgift att prata i micken! Att följa tävlingarna på så nära håll och dessutom få vara mitt i smeten, askul! Jag ville knappt lämna över till eftermiddagsgänget! (Hade det inte varit för att jag får prata mer på både fredag, lördag och söndag så hade jag kanske vägrat?)

När jag sen fick reda på att det streamades live från arenan så blev jag ännu gladare. Känd över hela världen är jag nu, haha!
11sept14

För att kompensera för tråkig dag bak i bil fick Iris ett stort köttben att knapra på när vi kom hem och så tränade vi lydnad och hade lite skoj tillsammans innan jag kände att ögonlocken började bli tunga nu strax efter klockan åtta och jag bestämde mig för att sova. I morgon är ny mickdag på VM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *