Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Reggade hundar och importer – Livet med dobermann

Reggade hundar och importer

Eftersom det är tråkigt höstväder med regn sitter jag framför datorn och uppdaterar statistik. Innan har jag ju bara lagt upp registrerade kullar från svenska uppfödare men nu bestämde jag mig för att lägga till även importerna. De utgör en rätt stor del av de registrerade hundarna varje år och det är sällan jag vet vilka de är.

Uppdaterade därför samtliga kullar 2014 samt började lägga till de importer som är registrerade 2014. Rätt kul då jag ofta undrar vilka de importerade hundarna är och varför just de importeras. Vad det blir av dem liksom?

I går uppdaterade jag även 2013 års kullar men har inte börjat lägga till importerna ännu.

Sidan Dobermannkullar är med andra ord uppdaterad!

3 svar på ”Reggade hundar och importer”

  1. Eftersom jag nu har en import så kan jag svara på frågan till varför det blev just hon. Jag hade linjerna utstakade. Letade i Sverige och hittade bara 2 som jag föll för och då handlar det inte enbart om linjer utan även om uppfödarna. Man köper inte enbart en hund man köper en relation till uppfödaren med. Du vet ju själv vilken skillnad det är mellan Iris uppfödare och Linas. (no more about that) Jag värderar inte bara hundarna utan jag värderar även uppfödarna. Eftersom jag bara hittade 2 i Sverige så tittade jag smått på kennlar i grannländerna. I detta stadiet hade jag inte ens tittat på parningar utan bara på vilka linjer de använde sig utav.

    Av olika anledningar så fastnade jag för min tjejs uppfödare därför blev det import.

    1. Så du bestämde linjerna först och sen började du leta efter rätt valp? Ett väldigt genomtänkt beslut av hund får jag säga!

      Var det någon speciell hund du ville ha med i stamtavlan och i så fall vilken?

      1. Jag hade flera hundar som jag kunde tänka mig. Men jag ville absolut inte ha samma hundar i båda leden redan vid 4led. Känner att det förekommer ofta och då tycker inte jag att man har tänkt till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *