Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Tre dagar med husse – Livet med dobermann

Tre dagar med husse

Mitt nya jobb som går ut på att vara chefsstöd och till stor del driftansvarig på avdelningen gör att det är lätt att jobba över.

Dels vill jag hjälpa mina kollegor så mycket jag kan, dels måste jag ringa in folk när trycket på avdelningen övar eller någon är sjuk, jag har inte lärt mig allt det nya, doktorerna vill lägga in fler barn, vi ska ha möte, vårdplatskordinatorn vill veta hur många överbeläggningar vi har på avdelningen, det nya schemat ska fixas, nästa veckas planerade operationer ska skrivas in och tas om hand… ja det finns att göra.

De senaste tre dagarna har jag jobbat och husse har varit hemma och jag visste att husse hade mycket att plugga.

Dag 1 började jag kl 06:30 och fast jag ska sluta vid 15 kom jag inte iväg förrän närmare 16:15. Yr och trött i mössan åkte jag hem i regnet och väl hemma vågade jag knappt fråga vad husse och Iris hittat på under dagen. Var det så att nu skulle jag tvingas ut på långpromenad med henne? Husse svarade glatt att de hade sprungit 10 km i regnet och blivit blöta men hade sprungit på bra tid.

Dag 2 var jag på jobbet 06:30 och kom inte ifrån avdelningen förrän närmare 17:00. Regnade lika mycket på vägen hem och innanför dörren var jag återigen beredd på att Iris nu behövde rastas eller aktiveras. Men nope, husse och Iris hade gått två promenader i regnet i dag och återigen kunde jag bara sjunka ner i soffan och vara slapp.

Dag 3 skulle husse också jobba men behövde åka hemifrån först kl 13:00. Dvs jag kunde stanna på jobbet en extra timme och vara hemma till strax efter 16:00. På frågan hur bråttom hem jag hade så sa husse att de skulle ut och springa sin mil innan han åkte oavsett väderlek så jag kunde ta det lugnt när jag kom hem.

Det känns sååå lyxigt att komma hem till färdigrastad hund och bara kunna ägna sig åt lite stegförflyttningar eller små skojiga övningar inomhus! Jag som varit så nervös över hur dagjobbet skulle drabba Iris, nu känns det som det bästa som hänt! Hurra för husse!

2 svar på ”Tre dagar med husse”

  1. Så duktig husse Iris har!!

    Hur gör du/ni de dagar som husse också jobbar? Eller kan ni alltid vara hemma en av er? ?:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *