Träning, kursavslut, fika!

I dag var jag på utbildning som slutade strax före kl 16. Ändå lyckades iris och jag möta upp våra vänner Nemo och hans husse på BK kl 16:30. Det var preciiis att vi han rasta hundarna en sväng lösa nere vid sjön innan mörkret föll och vi gick upp till klubben och tände lamporna.

Iris och jag tränade ställandet under gång, apporteringen samt hopp över hinder och lite fritt följ. Gick helt ok.

Det var riktigt länge sedan vi träffade Nemo på klubben och husse hade minsann övat en massa där hemma. De visade upp en riktig fin förbättring av samarbetet i allmänhet och fria följet i synnerhet. Riktgt kul att se!
4nov141

De tog sig även an ett nytt moment i form av hopp över hinder och så fort Nemo fattat att det var hoppa över, inte springa runt, som lönade sig så satt det också.
4nov142

Sist men inte minst kom en av grupperna som har kurs på klubben på tisdagar, en stor grupp! Först flyttade vi till en lite sämre upplyst plan men sedan passade vi faktiskt på att utnyttja kursen som störning. Nemo klarade det utmärkt och det var återigen kul att se hur fint Nemo och husse klarade störningen.
4nov143

När det var dags för Nemo att åka hem stannade Iris och jag kvar på klubben då det i dag var kursavslutning på den tävlingslydnadskurs jag hjälpt till på. Bra väder, kul avslutningstävling och fika i klubbstugan blev ett riktigt bra avslut på mina nästan fem timmar på klubben i dag.

2 svar på ”Träning, kursavslut, fika!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette