Asfaltsflickorna nytt försök

I dag gjorde jag ännu ett försök att få flickorna att spåra på asfalt. Försök nummer tre för att vara exakt.

För att minska lite på överskottsenergin speciellt hos Iris så hade vi varit i en liten skog och körde uppletande innan. Fyra föremål som Iris hittade och sedan gick vi en stund lite fram och tillbaka i skogen. Efter det åkte vi till asfalten.

Jag försökte filma när jag gick med Sally som var först ut. Det visade sig vara en dålig idé att försöka göra två saker samtidigt men lite hann fasta på film innan jag stängde av. Sally spenderar tid på att titta och lyssna men knatar på rätt fint när hon är klar med det.

När det var Iris tur fick husse filma istället. Iris är väldigt yvig och får fortfarande sina infall att bara plöja på rakt fram i den farten hon brukar ha när hon spårar (och det är därför hon har världens kortaste spårlina till sitt förfogande) men det går inte att jämföra med innan då hon fattade precis ingenting och bara byggde frustration och hade sig! Nu spårar hon ju i alla fall och de fyra mynten jag hade lagt ut markerade hon lika fint alla fyra. Det tar sig!

3 svar på ”Asfaltsflickorna nytt försök”

    1. Lila Sallys spår har varit fria från mynt men till stora Iris har jag lagt ut mynt istället för apporter då Iris ser träapporterna så lätt på asfalten och vill rusa dit direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette