Gärdet och Himmelska Hundar

Igår vaknade vi upp till underbar söndags sol och efter frukost bestämde husse och jag för att åka ut till Gärdet med Asta.

Det såg ljuvligt ut när vi parkerade bilen men möttes tyvärr av en gräslig blåst. Blä!

Sist och första gången vi var på Gärdet var Asta nyfiken men lite försiktig med de andra hundarna till en början. Hon blev däremot varm i kläderna efter ett tag och busade runt. Den här gången vart det inte direkt någon bra grupp att träffa och gå med och hon vart aldrig riktigt som sist med de andra hundarna (speciellt de större) som rusade fram.

Hennes sätt med andra hundar är ingenting som jag egentligen oroas av. Hon påminner rätt mycket om Anna på den punkten och hon kom ju överens med alla och var väldigt trevlig med andra hundar när hon blev äldre.

Vi övade lite inkallningar och det fungerade jättebra! Däremot gav vi upp hyfsat snabbt och gick istället bort till Himmelska Hundar för att värma oss.

Söndag och fint väder, full rulle på fiket! Det första Asta gjorde när vi kom in var att i 180 hoppa rätt upp på en soffa där en husse och hans hund satt. Det var bara att plocka ner valpen så fort som möjligt och be om ursäkt…

Sedan var Asta som förbytt. Vovvarna var kul och hon gick runt och upptäckte på egen tass och tyckte att livet var en fest. Hon var även rätt populär bland de tvåbenta och vips hade Asta charmat sig in hos två tjejer och tog tillfället i akt att hoppa upp i deras soffa och mysa en stund mellan dem.

Intressant att se skillnaden i henne och även att allt vart lite förbytt. Sist var Gärdet roligast och fiket lite slappt för att den här rundan bli tvärtom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette