Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Kira Von Der Lüssenwiese – Livet med dobermann

Kira Von Der Lüssenwiese

Kira Von Der Lüssenwiese SE45386/2011 behöver ett nytt hem.

Hon är född 2010-12-24 och är efter NHSB2595827 Bosz Vom Burghof och ÖHZBDO13446 Gina Von Der Lüssenwiese

Hon har gjort fint MH och är skottfast. Korad med 478 p. Ed ua, HD A samt ögon ua.

Tränad i svenskskyddet, figurant Jörgen Thynell (http://www.jorgenthynell.se). Tävlad i sök och är godkänd lägre.

Husse, som var den som tävlade/tränade Kira dog i slutet på 2013 och hon bodde kvar med övrig familj. Nu har även matte gått bort och Kira behöver därför ny ägare.

Kira är en liten tik med matchvikt på 27 kg. Van vid barn. Har bott på landet. Har gärna rymt och jagat hästarna i hagarna som yngre.

Jag har träffat Kira sedan hon var valp men hon bor inte hos mig just nu. Gissar att hon trivs bäst om hon  får komma till någon som satsa på tävling i sök och/eller skydd och som inte är nybörjare själv.

3kira5jan13

6 svar på ”Kira Von Der Lüssenwiese”

  1. Åh vilken fin tjej!
    Om du inte hittar någon så kanske kennel dobguns kan ta henne, ingen aning om dom gör det men man kan ju alltid kolla :)

    1. Vi vill att hon ska hamna hos någon som vill träna/tävla/jobba med henne och ge henne ett aktivt liv. Kennel Dobguns är inte ett alternativ.

  2. Hej!
    Är dagmatte o har lite småhundar fn.även en mix med Dobermann i.har förälskat mig i rasen och vet vad den kräver.Träna absolut har aldrig tävlat men är inte främmande för det om jag får lära mig hur man gör.
    Om intresse finns Hör av er./Mvh Margareta

  3. Jag har en kastrerad hane på 3 år som skulle vara tacksam för sällskapet.
    Vi tränar mkt på egen kvist,mestadels lydnad samt sök. Då han är dåligt pälsad är utställning tyvärr uteslutet…

    1. Hej! Tack för ditt intresse! Kira har nu flyttat till ny flock där jag hoppas att hon får det bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *