Barnet blir vad mamma äter…

21 Sep 2017 by Madeleine, 4 Comments »

Jag vet inte om det är specifikt för dobermannhår men hundhår har ju visat sig vara magiska. Jag kan öppna ett sprillans nytt smörpaket och plötsligt ser jag ett svart litet hundhår mitt i paketet. Hur tog det sig dit? I min filtallrik osv, osv.

Så nu i samband med graviditeten så har mina matvanor plötsligt blivit intressanta för alla. Vännerna berättar vad de åt och inte åt. Barnmorskan pratar om matvanor. Jag har haft svårt att gå upp i vikt och har fått äta mindre portioner oftare för att försöka lägga på mig några kg.

Längs vägen hör man meningar som Vad du äter när du är gravid kan ge följder även på lång sikt och Barnet blir vad mamma äter. När normala människor hör eller läser de där meningarna så försöker de säkert äta mer broccoli. Som hundidiot kommer man fram till annat.

Kanske blir bebis inte allergisk om mamma äter ett hundhår? Kanske blir bebis född med hund i blodet om mamma äter ett hundhår? Kanske bebis vill ha egen hund direkt om mamma äter ett hundhår? Helt ovetenskapligt jag vet men helt onödigt att inte chansa.

Följaktligen; när jag nu hittar ett hundhår i min yoghurt, då pillar jag inte bort, då äter jag!

Taggar:,


4 Comments

 1. Maja skriver:

  Vad roligt att du blir Mamma snart ☺

 2. Linda skriver:

  Det låter som en bra strategi. Jag har tre stora barn och ska inte ha fler, men alla älskar alla djur och mest troligt har jag ätit ett och annat både hundhår och katthår. Så fortsätt du att äta lite hundhår Smile. Fast du behöver kanske inte plocka det som sitter på hunden Smile
  Lycka till med fortsatt graviditet!

  • Madeleine skriver:

   Nä, än så länge har jag inte knaprat på hundarna! Men det låter bra med dina barn som alla gillar djur Big Smile Och tack för lyckönskningarna!

Leave a Reply

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Följ dobermannlivet på:

Livet med dobermann gillar:

Taggar

Search

Arkiv

Senaste kommentarer

   Beat diabetes   Diabetes diet