Förberedelser inför ett rasmästerskap

I dag har jag förberett morgondagens resa mot Södertälje och RM:et.

Hundarna har blivit badade, båda två även om Lina självklart muttrade om att hon minsann inte ska tävla och borde ha fått slippa.

Påminde henne om att förra året kastade hon sig själv på en vass pinne för att få slippa tävla RM och att om hon inte skärpte till sig så skulle jag tävla med henne istället för med Iris. Lina stod still resten av tiden i duschen under tyst protest och sur min.

Nu är båda vovvarna som två små teddybjörnar i pälsen, mjuka och fluffiga!

Klorna är nyklippta. Iris sprattlade och påstod att hon får bättre grepp om gräsmattan om vi inte klipper. Voffade om att hon kanske inte kan rivstarta på inkallningen i morgon som jag vill om jag klippte. Jag var tuff och stod på mig. The nails are klippta och mina är dessutom nymålade. Fint ska det vara!

Packat packsäck åt både mig själv och husse. Husse är ute och flyger lite extra nu för att kunna vara ledig och följa med på RM:et, jag är helt otroligt glad över det! Jag har packat och vikt hans saker lite extra fint.

Försökt förbereda mig själv genom att sitta i lotusställning och andas lugnt och visualisera hela tävlingen sekund för sekund i mitt huvud och tänkt på hur jag ska göra och vad som ska hända.

Slappnat av och känt av mina fina auror, alla färgerna på en gång.

Näää!

Däremot så har Iris och jag kört ett litet träningspass här ute på vår gräsmattan bara. Mest för min skulll, det var så länge sedan som vi tränade och jag var tvungen att få känna att hon är med. Det var hon så då gick vi in och tittade på en film och åt popcorn i soffan istället. (Vi kör stenhårt på att slappa oss i form för årets RM)

Uppdaterar med bild och film och allt när vi kommer hem igen, nu tar jag mina nallar och åker!

11 svar på ”Förberedelser inför ett rasmästerskap”

  1. Du är så himla bra på alla sätt med dina guldklimpar, så det kommer bli kanon, oavsett resultat.. Hoppas att du får en superhärlig dag och träffar många Dobbisägare, hade önskat att jag också hade kunnat komma och kika och hälsa på alla fina människor Smile

    Lycka till, tänk positivt(som jag faktiskt tror du redan gör) och ha kul med finaste Irisen! ROTFL

  2. Hoppas ni får en toppenhelg! Önskar jag kunde åkt och kollat på Rm: et själv, men pga en sorglig händelse låter jag bli. Håller tummarna för alla er bloggare som ska tävla! Väntar spänt på resultat och bilder! Stort lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette