Det ska fotas också

När man är gravid ska man fota magen. Så är det bara, det är lag på det. Jag har gjort min plikt och faktiskt lagt upp några bilder på mitt instagramkonto. Nu senast i går och som vanligt kunde jag inte göra det helt seriöst utan var tvungen att skoja till det lite på bilden tillsammans med Iris.

Men faktum är att det inte är så himla lätt att vara seriös med två dobermannfröknar i närheten. Först försökte jag få till bilder med båda hundarna men det la jag ner nästan direkt. De skulle leka eller skutta runt eller bråka om ett ben som någon plötsligt hade. Istället skulle de få vara med en och en med magen. Först ut vara Iris och hon blev klängig och skulle klättra och kramas. Inte många bilder som blev som de skulle här inte men några gick att använda.

Sally som undrat varför hon blev utvisad en stund ville också kramas när det vara dags för bilderna med henne. Fast Sally vill vara nära och kramas på riktigt. Så då gjorde vi det. Visst är jag tjock om magen?!

2 svar på ”Det ska fotas också”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette