När kan vi pussas mer?

25 Nov 2017 by Madeleine, 6 Comments »

Sally har precis fyllt tre år och den nya familjemedlemmen är nio dagar på bilderna nedan.

Sally nosar fint och försiktigt på henne men skulle önska att hon fick gosa mer med bebisen. Nu sätter jag stop efter första slicket, Sally skulle vilja tvätta och pussas mer. Varje chans hon får smyger hon fram och vill vara nära henne. Hur länge måste Sally vänta innan hon får gosa mera?Taggar:,


6 Comments

 1. Claude skriver:

  Hello Madeleine Smile
  Félicitation pour ce beau bébé ! Comment il (ou elle) s’appelle ? Hug Right
  Longue vie pour vous tous !
  Claude

 2. Maja skriver:

  Mysigt 😉 Hon är försiktig. Allt handlar om husse och matte. Vet du hur det går för Emelie och Asta ?

 3. Maja skriver:

  Hej. Om jag inte misstar mig ? så såg jag dig vid karlbergskanalen idag. 14.10 ungefär. Du såg mig. men böjde dig ner till din baby, när du såg mig. Jag kom i full fart på min nya cykel. Tänkte stanna. Men vad hjälper det mig. Jag saknar Emelie. God Jul Maria

  • Madeleine skriver:

   Det var nog inte jag. Sist jag gick förbi Karlberg var den 12 december om jag inte minns fel. Har inte gått där utan hundarna så om de var med var det jag. Men jag har då inte sett dig i full fart på någon cykel i alla fall!

   Jag saknar också Emelie och lilla Asta!

 4. Topplistan skriver:

  Hej!

  Vi har startat en ny topplista för bloggar på sidan http://www.bloggtopp10.se, om intresse finns så registrera gärna er blogg Smile

  God jul Smile

Leave a Reply

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Följ dobermannlivet på:

Livet med dobermann gillar:

Taggar

Search

Arkiv

Senaste kommentarer

   Beat diabetes   Diabetes diet