Välkommen hem Sally

Idag kl 15 fick jag äntligen hämta Sally.

Jätteglad och pigg hund. Redan nu undrar jag hur denna studsboll ska hållas still i 10 dagar.

Redan innan hon kom hem hade jag byggt en inhägnad i lägenheten åt henne. När hon kom hem nosade hon på alla galler (läs kollade om hon kunde komma ut någonstans) gav sedan upp och gick och la sig. Hon är så duktig på att anpassa sig den här. Iris hade ylat och gjort rymningsförsök efter bara några h.

Ägnat kvällen åt att jaga den antibiotika hon ska äta nu. Med bebis på armen slutade det med bil på trottoaren utanför dygnet-runt-öppna apotek Scheele med varningsblinkers på.

Två operationer på en vecka, ett kalas på 87000 kronor. Så tacksam att jag har 60 på försäkringen och därmed ”bara” behövde betala 27 själv. Det enda jag köpte innan jag hämtade Sally var blöjor och mat till bebis.

Så nu vore det så att säga lämpligt om allt gick problemfritt nu. Men nu när jag sitter här med Sallys huvud i mitt knä på hennes bädd på golvet så har jag redan lovat henne att om det skiter sig igen så rånar vi en bank tillsammans hon och jag.

Allt ordnar sig, det gör det alltid.

Ett svar på ”Välkommen hem Sally”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette