Kungsträdgården

Jag vet inte hur många år jag bott i Stockholm eftersom jag bott här i tre omgångar. Vad jag dock vet är att jag varit dålig på att vara i Kungsträdgården när körsbärsträden blommar där. Men inte i år inte! För i år är jag mammaledig och då ska det minsann fotas bebisar på två och fyra ben i Kungsan under träden! Tog med mig Sally och bebisen och tog en buss in till stan. (Åka fullsatt buss med barnvagn och dobermann är ett äventyr i sig, dock går det utmärkt)

Bebisen hann somna på vägen och därför strosade vi runt en stund i väntan på att hon skulle vakna. Sally satt fint på en bänk och poserade.

Det är faktiskt otroligt vackert med alla rosa blommorna. Det är dessutom nästan lika kul att titta på blommorna som det är att titta på alla andra som fotar där.

Vi har en bra bebis, hon är glad nästan jämt. Så när hon vaknade satte jag bara henne upp och så fick Sally och hon vara med på bild tillsammans.


Bebisen och Sally var duktiga! Sally skällde bara på en enda turist (som var skum) och bebisen roade sig själv med sin lilla dobermann och en blomma under tiden som jag lekte lite med Sally.

Bebisen och Sally kollar väldigt ofta åt samma håll. Det ser kul ut. Här är det en ryst turist som passerar förbi.

2 svar på ”Kungsträdgården”

  1. Njut av ditt liv ? och din dotter, med hundar. Jag Saknar dobberman livet. Livet blir tufft ibland. Bara gilla läget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette