Min lilla trio

Häromdagen fick mitt barn en body med texten ”my siblings have paws!” på. Förtjusande! Och som grädde på moset även ett prinsesskrone-glittrigt-diadem.

Ibland får jag uppenbarelser i skallen på bilder jag vill ta eller teckningar jag vill rita. Den där bodyn och diademet triggade den genen kan jag säga och jag var fast besluten att ta en bild på mitt barn och hennes sibblings.

Har ni någonsin satt en ettåring mellan två dobermann i en säng och sedan fått alla att sitta/ligga still, titta mot kameran samtidigt som ingen försöker äta upp diademet? Helsicke vilken hemsk plåtning det är! Jag hade behövt minst två-tre medhjälpare för att få det att funka.

Jag fick ge ena halvan av hundarna ledigt och fota bebisen med en hund i taget för att få några bilder alls. När jag fått en bra bild på varje individ var fotandet över och då var jag helt slut. Därav har inte Sally något diadem t ex. Men summan blev i alla fall rätt nära det jag hade visualiserat innan.

Min söta lilla trio, mitt barn och hennes knasiga hundar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette