Något har hänt

Den senaste veckan har jag noterat en skillnad hos hundarna; hur de beter sig i närheten av sin lilla matte.

När hon går förbi soffan ligger de kvar även om hon stannar till och klappar på dem. De går heller inte undan direkt om hon går förbi och lägger en hand på dem. Hon kan stå där och pilla lite med sina små fingrar i pälsen och det verkar som om hundarna inte bryr sig.

På morgonen idag började Iris med att slicka henne i ansiktet, inte mig!

Men det som verkligen fick mig att reagera var det här. Att Iris hoppade upp i sängen och la sig så nära hon bara kunde när det var dags att sova middag. Alltså innan lilla gumman sov.

Kiddo låg där och vevade med fötterna och tyckte det var jättekul att ha pälskontakt! Jag fick försöka lugna fossingarna så att de inte sparkade obekvämt på Iris. Men Iris flyttade inte på sig! Och hon låg kvar där också.

Det verkar som att alla är överens om att vi är fyra musketörer nu.

Ett svar på ”Något har hänt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette