Nya vanor. Inte mina vanor

Tigger dina hundar vid bordet?

Ja, Iris gör men säger man åt henne slutar hon. Ibland lägger hon sig under bordet och det brukar jag belöna med att kasta matbit till henne. Sally tigger inte men är gärna med i köket.
Detta är min egen uppfattning för att jag har inte lärt hundarna eller uppmuntrat något annat.

Men det stämmer ju inte! Någon har lärt om hundarna och lärt dem nya vanor. Och jag vet inte ens vem det är jag ska fostra. Nej, du får inte ge dem mat eller nej ni får inte ta det hon ger er?De är ju så gulliga! Mitt barn blir glad av att mata hundarna med ärtor och makaroner (köttbullarna åt hon upp själv). Hon är noga med att båda hundarna får! Sally äter ärtor en i taget från den lilla handen. Golvet är alltid rent på matrester. What’s not to like liksom?! Det går inte att sätta stopp.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette