Iris och den lille killen

Iris märkte som sagt att Tysons lille husse åt med hela kroppen och åt rätt ofta. Barnstolen han satt i när han skulle äta var också precis lagom Iris-höjd och hon ställde mer än gärna upp på att tvätta hans händer (och allt annat som det hamnade mat på) när han åt.

Yrvädret Iris höll sig även otroligt lugn i närheten av honom. Hon lät honom pilla och dra och hade inte ens några problem med att han tog tillfället i akt att smaka lite på henne!
10 svar på ”Iris och den lille killen”

  1. Haha lilla Buddha Smile
    Tyson fattade oxå ganska snabbt var man ska vara för att få smaka lite… Dom är inte dumma inte… Och lite roligt att se Iris mognad eftersom hon fanns med när Tindra var liten… Då var hon inte hmm lika försiktig.. Men så var hon en busig valp oxå Big Smile
    Tindra hälsar att du måste hälsa till Alicia från henne… Och som vanilgt helt fantastiska bilder

    1. Det kanske slutar med att Iris också blir en normal hund som Lina och Tyson! Giggle

      Gulle-flickorna! Kanske de kommer att träna hund tillsammans när de blir stora! Wink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette