Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ska du köpa dobermann? – Livet med dobermann

Ska du köpa dobermann?

Snälla, se upp vem du köper ifrån! Här är en person som just nu har 4 valpkullar (tre som hon påstår är renrasiga, en som är blandning mellan Amstaff och Dobermann)!! Senast i december hade hon en dobermannkull till försäljning.

Hon påstår att det är efter sunda föräldradjur och att det är bra hundar. Ingen seriös eller sund hunduppfödning går till på det här sättet! Som exempel kan tas denna annons på blocket. (En av tre annonser som hon har där just nu) Titta på den lilla tikens klor och alla ärr på kroppen. Så ska det inte vara!

Detta är, enligt min åsikt, en ren valpfabrik. Inget annat.

Det går även att läsa hennes egna tankar om oreggade hundar och uppfödning i en tråd på Dobbeforum. Där kallar hon sig ”proudprotect”. Dock har hon fortfarande inte svarat på de frågor jag var snabb att ställa till henne där.

Tillägg 22 feb; Sedan jag skrev mitt inlägg så har både annonsen på blocket och hemsidan ändrats.

Tillägg 23 mars; Nu finns inte längre hemsidan kvar som jag länkat till. Sedan jag skrev inägget har jag dock fått bilder skickade till mig. Bilder tagna av en person som varit hemma hos försäljaren av dessa hundar (och som jag inte tänker avslöja vem det är). Däremot har jag fått personens tillåtelse att lägga upp en av bilderna här på bloggen. Så kan ni bedöma själva om det är så här som hundar och valpar ska ha det, fastknutna i element i kedjestryp, oklippta klor och hela huvudet fullt av ärr, skruvar som sticker ut bara några decimeter från små valpar. Hygien?

Ett svar på ”Ska du köpa dobermann?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *