Hjärterum och stjärterum

Det finns nackdelar med kombinationen nattjobb och att ha en blogg. Det förstnämnda gör att jag lätt vänder lite på dygnet och sitter uppe länge, bloggen ger mig något att pyssla med och gör att ytterligare timmar försvinner framför datorn.

Plötsligt är klockan långt över midnatt och min övriga flock har gått och lagt sig och sover tungt.

Att jag är vaken längst av alla är ju inte ett problem i sig, problemet är att när jag väl bestämmer mig för att gå och lägga mig jag också ser sängen oftast ut så här;

Kanske inte ett dilemma tycker ni, det är ju bara att schasa iväg någon (företrädesvis hund, inte husse)!

Problemet är att jag kan inte det!

Jag tycker synd om den som blir väckt. Jag tycker att det är mysigt när vi sover ihop. Jag tror inte heller på det där med att flockledaren ska sova i sängen och alla andra på golvet. Istället för att vara packleader går jag efter principen om ”hjärterum och stjärterum” och hittar alltid en plats åt mig själv..

…på något sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette