Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Två idioter springer runt, runt! – Livet med dobermann

Två idioter springer runt, runt!

Lina och jag har en lek som alltid är lika kul och som piggar upp oss bägge varje gång. Leken lämnar mattor och överkast en aning tilltufsade.

Lägenheten är byggd så att man kan springa genom hallen, ut i köket, vidare in i sovrummet, ut till vardagsrummet och slutligen hamna i hallen igen. Detta utnyttjar jag och Lina till max. Linas bästa ställe är öppningen mellan hallen/vardagsrummet, jag brukar stå i dörren mellan sovrummet och köket. Sen gäller det för mig att gömma mig för Lina (dvs gå åt det håll hon inte går) och för Lina att jaga ifatt mig (dvs springa ifatt mig alternativt byta håll och överrumpla mig). Detta är hur kul som helst och Lina börjar bli rätt bra på att finta mig. I hallen ligger en lång matta som är så tjock och därmed ljuddämpande att det är svårt för mig att höra vilket håll hon tar. Jag har en liten matta i sovrummet också, men den brukar hamna några meter bort under denna lek. Lina har en förmåga att ha en så hög fart i svängen köket/sovrummet att hon tar ut svängen över min säng! (Min säng är inte så hög och utgör i detta sammanhang tydligen inte ett farthinder.)

Roligast är när det är helt tyst i lägenheten och vi båda står still och försöker vänta ut den andre. Spänningen är olidlig. Så plötsligt tar Lina fart och jag inser en sekund försent att vi kommer att mötas och frontalkrockar! Oooiiihhh! Buskul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *