Kanske dagishund?

Till höger en bild jag tog när Nemo var hos oss sist. Iris och Nemo leker och busar efter att vi hade varit vid havet på promenad.

I bakgrunden ser ni Lina, hon prioriterade att sitta vid staketet och bli klappad och beundrad av sina småkompisar grannbarnen istället.

Min lilla gumma gos, hon är så snäll mot alla människor, alltid!

Lina är inte som de andra barnen helt enkelt. Istället är hon med barnen.

Kanske kan hon bli dagishund? Lina är snäll, lugn och när barnen klappar sitter hon bara still. Jag kan även tänka mig att Lina kan hjälpa till att tvätta alla barn efter att de har ätit. Slick-slick ansikte och händer.

8 svar på ”Kanske dagishund?”

    1. Så länge inte åskan går eller någon tappar något skramligt i golvet, för då skulle Lina gå hem från jobbet. Razz

  1. Härligt, när hundar och barn trivs tillsammans. Hon ser ut att ha det bra, där vid staketetSmile Hrrmmm, kan jag få låna din fina bild, på Zendie??

  2. Tack så mycket!! Vill gärna, ha fler bilder Smile Vi, fick inte så många. Min adress är martinsson@skurup.org. Skriv ditt efternamn, så jag kan skriva, att det är du som tagit bilden, om jag använder den. Nu, pryder den skrivbordet, på mitt jobbGrin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette