Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 På Burlövs BK – Livet med dobermann

På Burlövs BK

För några dagar sedan träffades Eva, Gabrielle och jag med våra vovvar på en för mig ny BK, Burlöv i Malmö.

Eva hade ett par underbart blå lundhags-byxor på sig! Jag kände mig som en grå mus med mina tråkiga! Eva påminde mig lite om Plupp med sitt fina röda hår  ihop med det blåa.

De blev kommenderade i fria följet och Vegas svans viftade lika mycket som sist under täcket. Vega visade oss alla att hon gillar att hoppa över hindret massa, massa och sen tränade de på rutan också.

Viktigast av allt var att de hade buskul med kampleksaken som Eva har gjort.

Iris och jag tränade bara på att kliva in på en gräsplan och bete oss som om vi skulle tävla. Dvs en transport med kontakt in och sen inte släppa fokus. Fröken Iris tycker att sitta still i tre sekunder och vänta på att tävlingsledaren Eva ska säga något är svårt.

Det är som att Iris tror att något är fel och känner sig tvungen att ändra position, låta mig märka att jag tydligen och uppenbarligen glömt bort henne där nere på marken. Iris låter när hon vill tala om det.

Därför mängdtränade vi på bara det. Ibland ballar Iris ut och tar ut sin frustration med känguruhopp och jobbiga ljud. Då lägger jag henne ner en stund, vänder ryggen till en litet ögonblick och så börjar vi om på ny kula.

Desto mindre konflikt i träningen desto bättre. Förhoppningsvis får vi utdelning på träningen snart, även om Iris just nu är en skendräktig ko med kanske något minskad inlärningsförmåga. Eller så är hon precis som vanligt, skönt att ha något att skylla på i alla fall!

Cajsa och Gabrielle tränade även de fritt följ och rutan. Cajsa var mitt i löp och kanske lite nosigare och mer lättstörd än när jag sett henne träna förut.

Cajsa hade en ny tennisboll med pip i som hon fick som belöning. Jag busade med Cajsa och tennisbollen, det var roligt tyckte både hunden och jag.

Lilla Cajsa och tennisbollen bjöd på ett busbeteende på slutet som fick oss att börja prata om signaler och belöning och en massa andra intressanta saker. De är lite speciella våra vovvar!

Det är tur att de är så söta så att man förlåter dem.

7 svar på ”På Burlövs BK”

  1. Så fina bilder på allihopa :) Kul inlägg o roligt berättat ;) Roligt att se er själva i din blogg med ;) :-D

    1. Nu råkar jag ju veta att du har ett par otroligt härligt blåa brallor i typ samma nyans! ;-) Och du är också jättefin i dina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *