Ligga platt på Lunds BK

9april13.1 I dag mötte vi upp Eva och Gabrielle och deras vovvar på Lunds BK för solig men blåsig lydnadsträning.

Jag hade färdig plan på vad jag skulle träna även denna gång; samma som i går. Dvs köra de tre-fyra sista momenten i lydnadsklass ett och belöna med externa belöningen kampleksaken efter avslutat hopp.

När vi knatade in på planen möttes vi av den glada överraskningen att planen utrustats med flera stora speglar. Skitbra! Ser på bilden jag tog på Cajsa och Gabrielle att det blir mycket ”lustiga huset” över det hela på det avståndet jag stod på.
9april13.3
Den lilla Vega tränade vidare på rutan och i dag visade hon att hon kunde hitta rätt från alla håll matte skickade henne. Eva och Vega har tränat bra!
9april13.2
Jag kunde inte heller låta bli att köra lite rutan när Eva och Vega tog paus från den och körde annat. Iris kan också men jag måste göra en bättre plan för hur få det perfekt. Nu är vi så duktiga att vi ska finslipa in en 10:a på det momentet så att det sitter i alla väder!
9april13.4
Något annat jag inte kunde låta bli var att svara ja på frågan om jag ville bli kommenderad när vi skulle köra en sista sväng på de-sista-tre-momenten-träningen. I efterhand undrar jag varför men tydligen måste jag göra upprepade misstag för att lära mig läxan. 9april13.5

Iris ballar ur när vi blir kommenderade! Det är inget nytt och jag vet varför det är så. Jag borde låta bli tills vi övat mer och jag känner att jag själv är på banan igen.

I dag slutade med att jag bröt, gick bort och satte Iris i pinnen, la mig platt på rygg på gräsmattan några meter ifrån henne och stirrade en lång stund rakt upp i den blå himlen och försökte tänka på ingenting en stund. (Gick över förväntan bra, jag är bra på att vara tom i bollen tydligen).

När jag reste mig igen sa Eva några kloka saker och Gabrielle kom med en massa tips som jag lyssnade på och försökte processa under tiden. Som vanligt var det först när jag satt i bilen på väg hem som mitt huvud hann i kapp och jag började tänka logiskt på hur och vad träna.

Jag är träningstaggad fast det går dåligt. Det är en konstig kombination.

4 svar på ”Ligga platt på Lunds BK”

  1. Speglarna var verkligen toppen Big Smile Men visst blev de lite ”lustiga huset” effekt på bilden i vart fall.
    Tack för trevligt tränings sällskap . Jag är övertygad om att du hittar rätt väg till dig och Iris Grin Det ser kanon fint ut när ni kör momenten på egen hand , så det fixar du/ni Yes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette