Vega apporterar hos mig!

Skulle ha vilodag i dag och gjorde det på bästa möjliga sätt. Tog det lugnt hemma i trädgården med sällskap av Eva och hunden Vega. Lite lydnadsträning och fika i solen.
17april13.2
Vega övade mycket på apporteringen lydnadsklass två i dag. Eva ser alltid till att Vega tycker att träningen är kul och positiv, i dag lekte de med apporten så att Vega verkligen ville ha den!
17april13.4
Vega apporterar tjusigt. Lite högre fart och en säker position vid avlämningen och de får en tia på tävling!
17april13.3
17april13.1
Lina och Iris tränade också. Lina tränade inte så mycket men jag fick för mig att köra hoppet med henne. Hon var inte på hopphumör och sprang hellre runt hindret.

Iris och jag övade på att sitta fint i position utan att ljuda och veckans träning verkar ha gett lite utdelning. Eller så var det för att vi var här hemma på tomten som hon kunde fint plötsligt.

De fick även träna på att vara inne när Vega tränade och komma ut när Eva och Vega tog paus. Lina tog det lugnt och kikade på oss genom fönstret och Iris skällde med jämna mellanrum när hon tyckte att vi glömt bort henne där inne.
17april13.5

2 svar på ”Vega apporterar hos mig!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette