Vilken är bästa brallan?

Iris löper och har en bralla på sig. Genom åren har hon fått ha några hemmagjorda varianter av tiksksydd i form av små trosor som jag klippt hål i. Nedan mina favoriter i den kategorin.
rumpgrodis
Nu använder vi ett svart tikskydd som är köpt i djuraffären. Iris är duktig och tar inte av sig brallan, även när hon blir lämnad själv några timmar så låter hon byxan sitta på.
lillatrosan1
Problemet är att när Iris tvättar sig på hundsnippan eller hoppar runt som hon gör så är det lätt hänt att den där svarta brallan liksom hamnar på sniskan. Och när den hamnar på sniskan och Iris går och lägger sig någonstans så blir det lätt lite fläckar där hon lägger sig.

Kanske är det oundvikligt på hennes smala, beniga dobermannrumpa? Finns det bättre brallor?

8 svar på ”Vilken är bästa brallan?”

  1. Mamma Maika löper också nu. Har samma problem. Byxan glider ner och Fiffi är så stor och hamnar utanför byxan. Eller så glider byxan åt sidan så Fiffi tittar fram.
    Jag gillar Iris grodbyxa

  2. Jag har till min microfäfer ett par rosa trosor med en rosa rosett på som ja tycker är bred och bra med bra passform, min tjej blir väldigt svullen å tvättar sig ofta å dessa är lite förstora så hon kommer åt att tvätta utan att muffen smiter ut eller hamnar på sniskan. http://tillhundoutlet.wordpress.com/hundvard-tikskydd-m-m/ här finns dom, vet ej hur bra sidan är men va första bästa ja hitta som visa bild på trosan, scrolla ner lite tills du hittar ett par rosa Smile

    1. Vilka tjusiga brallor. Med rosett och allt! Grin Låter ju väldigt bra att inget hamnar utanför också, tack för tipset!

  3. Jag har exakt samma som Team IQBadboll länkar till ovan och tycker det sitter jätte bra nu har inte jag så stor hund men hon är också väldigt benig och tvättar sig väldigt mycket när hon löper men denna byxan varken halkar runt eller hamnar snett!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette