Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En lydig hund på rymmen – Livet med dobermann

En lydig hund på rymmen

Här nedan är en bild på en bit av grannens tomt och en bit av vår tomt. Jag har ritat dit ett rött streck för att göra extra tydligt var det 120 cm höga staketet går mellan våra tomter.

Genom att studera bilden lite närmare ser man att det ligger en dobermann på vänstra sidan av staketet. Det är Iris. Problemet med detta är att det är vår tomt som är på den högra sidan av staketet.

Iris och jag var inne på vår tomt lite bortom björkarna som syns på bilden när hon plötsligt får för sig att det rör sig i buskarna på grannens tomt – svisch över staketet på en liten sekund.
5okt13
Arg matte ropar omedelbums tillbaka Iris som inte kommer tillbaka samma väg som hon hoppade då staketet blir högre från andra sidan. Ändå försöker hon flera gånger eftersom jag sagt åt henne.

Så det blir någon slags nu-går-du-här-med-mig-kommendering av hund som befinner sig på andra sidan staketet. Duktig hund på rymmen gör som matte säger och följer med på andra sidan tills vi kommit så långt att jag säger åt henne att ligga.

Sen lämnar jag staketet, går över gräsmattan, förbi förrådet, ut genom grinden och förbi bilarna, över gruset, hoppar över det lilla staketet och där ligger hon fortfarande. Att Iris tittar bakåt på bilden beror på att grannbarnen är på väg ut då de sett att Iris är på deras sida av staketet.

Plötsligt kan jag inte vara arg på Iris. Så duktig hon är som ligger kvar! Fast jag försvann och barnen kom ut. Jag försöker låta lite sträng när jag hämtar tillbaka Iris till vår tomt men jag vet inte om jag lyckas. Jag är mer nöjd än arg.

Det enda jag är lite butter över är att vi måste fixa nytt, högre staket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *