Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Strimlat öra – Livet med dobermann

Strimlat öra

Kanske är det så att Iris retar Lina dag ut och dag in och att Lina bara säger ifrån en gång i halvåret. Men när hon säger ifrån så verkar hon ha bestämt att det är Iris högra öra som ska ha stryk.

För tredje sabla gången har nämligen Lina bitit hål i samma öra som hon bitit hål i två gånger förut. Blöder gör det ju också, galet mycket!

Iris är ju lika glad ändå men jag undrar verkligen hur det där örat kommer att se ut snart! Strimlat öra med små fransar?! (Första gången Lina bet Iris i örat kan ni kolla på här.) Jag börjar i alla fall bli en fena på att slå in öron som det rinner om. Alltid något.

Annars så har vi haft fint främmande av annan dobermannägare i dag, det var självaste Vonkan som hade vägarna förbi Skåne och stannade lagom länge för att dricka kaffe (utan bulle jag är en dålig värdinna) och kommendera mig och Iris genom några moment i ettan. Hon kom även med lite bra tips vilken var väldigt uppskattat.

7 svar på ”Strimlat öra”

    1. Ja du har ju redan fått stå ut i det sockerlösa huset, du vet ju precis vad Vonkan råkade ut för! ;)

      Plåstret på Iris öra har redan minskat i storlek så slår hon inte upp det så är hon nog helt utan snart! :)

  1. Stackars Irisen, jag känner igen det där. Det är samma visa med Laras öra och som du skriver det blöder ju galet mycket. sist Lara fick hål på örat, så skakade hon på huvudet INNE i köket :o Ja du vet nog hur det såg ut där inne sedan :-|
    Har du medvetet sockerlöst i huset eller gillar du inte att baka :?: Jag gillar att baka men är dålig på att ta mig tid till det, så de som kommer och hälsar på, brukar ha med sig fika :wink:

    1. OJ, skaka på örat inne i köket! :o Jag gissar på prickigt överallt!

      Vi har inte medvetet sockerlöst men vi har typ aldrig godis, bullar eller kakor hemma i skafferiet bara så där. Godis köper vi bara på lördagar som vilka lydiga småbarn som helst O:)

      Det var meeeningen att Vonkan skulle få fika men Magnus och jag åt frukost när de anlände så vi hann inte till affären!

  2. Ja fy farskon vad fisigt! :grin: nej det var ju ändå kaffet och sällskapet vi var ute efter, dessutom fick vi ju dina mackor så vi var så nöjda så! Lycka till på tävlingen, kommer att gå superbra!!

    1. Du får hälsa på nästa gång du åker förbi Skåne så LOVAR jag att jag ska ha bättre fika förberett! :grin:

      Tack för hjälpen och tipsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *