Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Husse fått fusklapp – Livet med dobermann

Husse fått fusklapp

Det duger inte längre att Iris och jag trampar runt på gräsmattan och tränar lydnad för oss själva. Vi behöver bli kommenderade!

Man tagar vad man haver tänkte jag och bestämde att husse skulle kommendera oss. Skrev en fusklapp med alla momenten i ordning och sedan skrev jag på enklaste sätt dit vad han skulle säga på varje moment. Ex; Inkallning. Föraren utgå, tack det räcker, kalla in, moment slut betyg.

Det funkade utmärkt! Husse har varit med tillräckligt länge för att veta när han ska säga sakerna också för att det ska bli rätt. Så nu har vi kört två tomtenkommenderingar och sen har jag avslutat med att öva extra på enstaka moment. Perfekt!

Undrar om man kan få hit en testledare och domare också och köra hela tävlingen här på tomten…
Har lärt Iris att ligga ner med huvudet på kommando nu i dagarna. Hoppas få till det där huvudet på platsliggningen sen. Vore bra!

(På bilden ligger hon ner med tre av sina bästa bollar och visar att hon kan.)

7 svar på ”Husse fått fusklapp”

  1. :arrow: Hille, ja så skulle jag få bestämma vem hon skulle ligga platsen med också! :p

    :arrow: Emelie, du ser att plåstret redan är pytte-pytte va? Jag håller tummarna för att hon ska ligga så av sig själv hela platsen! :p

  2. Vi har ju också hållt på och träna med att ha huvudet ner, tycker det är klockrent! Lycka till =) Det är snart dags för tävling va?

  3. :arrow: Heléne och Linda, ja tyvärr är det snart dags för tävling och jag gissar på att vi inte kommer att ta ett förstapris direkt.. ;)

    :arrow: Eva, det såg jag inte förrän du skrev om det. Skojläppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *