Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rivstart i sanden – Livet med dobermann

Rivstart i sanden

Husse har gått både långpromenader och varit ute och sprungit med Iris de senaste dagarna. Själv har jag haft lite problem med att gå de rundor vi brukade gå med Lina och har tagit min tillflykt till stranden.

Det ger mig ro att vara där och det är skönt att se Iris springa runt där och vara så glad och pigg som hon är. Nu är dessutom all snö och is borta här hos oss och stranden hade återigen ändrat utseende sedan sist.

Förutom att jag plötsligt blev väldigt tacksam över att mina gummistövlar inte läcker in vatten så kände jag mig träningssugen. En skön känsla och Iris är ju alltid med på noterna! Vi tränade lydnad på de små ”öarna” och det var kul att se hur en rivstart på en inkallning ser ut i sanden, Iris baktassar som tryckt ifrån och sen några samlade språng innan hon fått upp farten.
11feb14
Min härliga, härliga hund!

Den vanliga jakten på fågel och fiskmås med tillhörande inkallningar fick vi på köpet och Iris är så jädra duktig på att komma. Önskar bara att hon skulle tröttna på själva jaktstarterna också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *