Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Det är kallt, det regnar, det blåser och det är mörkt. – Livet med dobermann

Det är kallt, det regnar, det blåser och det är mörkt.

Börjat använda dunjackan när jag går ut tidigt på morgonen eller som nu, sent på kvällen, med Lina. Det är kallt! Regn och blåst piggar ju inte upp stämningen heller. Så börjar Lina jaga några höstlöv som blåser ner för gatan. Då blir jag på gott humör och vi börjar stojja runt och leka lite. Lina kampar med sitt koppel och tar jämnfota skutt bland alla löven. Kul!

Inne i lägeheten är det lite kallt då elementen inte riktigt gått igång ännu. Jag går runt med mina duntossor på fötterna och kurar under en filt i soffan. Även hjälper Lina till att höja både stämning och temperatur. När hon ligger på sin filt här på soffan så kan man värma sig lite på henne. Även gosigt att ha någon som är varm, mjuk och len som sällskap när man tittar på tv.

När jag ska sova ligger jag med duntossor på fötterna under både täcke och överkast. Jag vet inte om även Lina tycker att det är kallt här inne, men hon har börjat sova mer eller mindre på mig i sängen. Hon ligger nära, nära och gärna med mitt ben eller rygg som huvudkudde. När hon vaknar till på natten av ljud utifrån så vaknar jag också. Då brukar jag titta lite på henne och hennes lyssnande öron, sen säger jag något snällt till henne. Att hon är fin eller så. Sen sover vi lite igen. Det känns både tryggt och varmt att ha henne där.

Jag tror det är lätt att bli lite hängig på hösten när det bara blir kallare och mörkare hela tiden. Kan det vara så att hundägare klarar sig genom höstrusket med humöret i behåll? Lina gör stor skillnad för mig.

Och så undrar jag om det bara är Lina som faktiskt lyckas ligga och sova och med tassen i vädret så där? Märkligt.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Det är kallt, det regnar, det blåser och det är mörkt.”

  1. palleQ writes:

    hi hi…
    om jag var Lina skulle jag få nackspärr för det första, och benet ser inte ens ut som att det hör till hennes kropp när hon sover så knasigt! Jag tror att alla fyrbenta vänner är ett ljus i höstrusket! I alla fall så vet jag att min killercat är det, och jag slipper gå ut i regnet!!! :-) å andra sidan är jag något förslappad ochså i gengäld!

  2. Förslappad? Du springer ju runt och tar hand om patienter. Himla Bambi-PalleQ (dvs smal med långa ben och väldigt söt)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *