Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lina höll på att bli överkörd idag! – Livet med dobermann

Lina höll på att bli överkörd idag!

Och då är det inte för att jag låtit Lina springa lös och varit oansvarig! Det var när vi gick hem från jobbet och passerade över ett övergångsställe och hade grönt ljus. Och Lina hade suttit fint och väntat på att det skulle bli grönt också!

Vi hade hunnit gå över halva övergångsstället, där var det bilar som stannat för rött. När vi skulle gå över andra halvan av övergångsstället tittar jag mig instinktivt över axeln, för där kommer ju de bilar som har grönt ljus och ska svänga. Och det var ju tur, för där kommer en svängande bil i högsta hastighet! Hann bara få ur mig ett litet tjut innan jag med full kraft drog Lina (som vanligt gick hon någon meter framför mig) till mig! Bilen stannade, men först då förarens sidofönster befann sig i jämnhöjd med mig. Dvs inte i rätt tid!

Fick så mycket adrenalin att jag skrek "Jävla idiot!" eller liknande. Kanske inte helt nöjd över det, men jag skyller på att jag faktiskt hann tänka "Nu dör Lina" och att jag blev så chockad.

Ja, Lina är svart och det var mörkt och regnade ute. Men både Lina och jag har reflexer på oss och när det regnar och är mörkt så ska man sakta ner och ta det extra försiktigt som bilförare, inte tvärtom!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Lina höll på att bli överkörd idag!”

  1. Säkert blev den som körde rädd, och så skrek jag! Jag som vid flertalet tillfällen skrivit att man ska vara snäll, så är jag det inte själv. Skäms.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *