Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ska Lina skälla? – Livet med dobermann

Ska Lina skälla?

Hmm.. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag vill av någon lustig anledning lära Lina att skälla på kommando. Försökte nu ikväll med att hålla en godis framför nosen på henne och provocera fram någon slags "kom igen och ge mig godisen någon gång då matte"-skall. Gick inte. Fick ett pip efter hur lång tid som helst men då hade jag liksom redan tröttnat.

Om jag ska lära henne det så måste jag nog vänta till en lämplig afton då hon verkar vara mer på skäll-humör. Det är bra, då hinner jag fundera lite till på om det är bra eller dåligt att lära henne. Vill inte att hon går runt och ful-skäller lite då och då som följd av att jag lär henne det.

Voff!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter bloglovin

0 svar på ”Ska Lina skälla?”

  1. PalleQ writes:

    Pelle lärde mig en gång ett sätt att lära hundar att svara på "skall". Det är lite svårt att förklara men det funkar! (i alla fall funka det snabbt när jag prova på svärmors vovve, och det funkar fortfarande även om jag träffar han typ… sällan). Man använder handen oxå, så de lyssnar även enbart på det tysta kommandot sen. Man liksom börjar med en knuten näve, alldeles framför nosen på henne, sen spretar man ut med alla fingrarna samtidigt som man säger "ssskall!!", och så såklart uppmuntrar jättemycket när de svarar. Kanske det funkar på Lina!?

    Förövrigt blir jag vansinnig på den här monkey-koden som man skall kopiera av. Det är ofta som det inte funkar fast det ÄR rätt tecken. gruff, som nu tex.

  2. Tack Palle! Hundtips från självast militärpolisen (visst kan väl säga det?). Jag ska testa. Har tinade köttbullar som Lina ska få om det kommer ut något ljud ur nosen på henne.

    Och du är inte den enda som är arg på koderna, jag har hört fler som är arga på dem och att det inte funkar alla gånger! Dumt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *