Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Filminspelning – Livet med dobermann

Filminspelning

Det spelades in film utanför huset igår från klockan 15 till midnatt ungefär. BECK-film. Lite kul. Att det skulle hända har jag ju vetat länge, det har suttit lappar nere vid ytterdörren i över en månad. På dessa lappar gick det att läsa att in- och ut-passeringen ur huset skulle bli något begränsad under tiden de spelade in.

Följdaktligen såg jag till att vara hemma strax efter klockan två och plockade ut hunden innan de anlände. Sen höll vi oss borta så länge som vi orkade. Lina hade säkert orkat längre, men jag tröttnade efter ca två timmar. Som tur var passade det bra att vi gick in i huset då vi kom tillbaka. Efter ytterligare någon timme började de spela in bakom huset, på parkeringen, så då behövde jag inte be om lov för att få gå ut på kvällspromenad.
Rätt skönt att bo på elfte våningen när filmteamet tände stora strålkastaren som lyste upp bättre än solen! Särskilt när det började bli tid att gå och lägga sig… Den högra bilden är vad jag såg när jag stog på balkongen och tjuvkikade/lyssnade på dem när de filmade.

Och självklart passerade en golden oss när vi var ute och gick utanför huset senare på kvällen. Lika självklart är att Lina tog i från botten av sin lilla mage och skällde så högt som hon bara kunde, så mycket som hon bara kunde! Hotade Lina med att om hon inte skulle vara tyst så skulle jag göra julkorv av henne och sedan promenerade vi fort bort från huset och inspelningen innan någon ur filmteamet skulle komma och be oss vara tysta. Det är väl bara att hoppas att det inte var mitt i "Tystnad, tagning" som hon skällde.

Annars låg Lina här inne och spetsade öronen varje gång som en viss kvinna skrek där ute på parkeringen i tagning efter tagning. Ska bli intressant att se filmen sen och få veta hur det gick för henne. Utan att gå in på detaljer med risk för att sabba något så är jag för övrigt rätt säker på att någon miste livet där ute igår.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *