Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 ”Två doberman med två helt olika öden” – Livet med dobermann

”Två doberman med två helt olika öden”

För några dagar sedan frågade Max (som jag lärt känna via bloggen) om han fick skriva om mig och Lina. "Självklart" sa jag, då Max visat sig vara en väldigt snäll och förnuftig människa.

I dag fick jag ett mail om att nu var texten färdigskriven. Stort tack till dig Max som skrivit så snällt om mig och Lina! Om jag på minsta sätt kan bidra med att fördomar kring rasen försvinner så är jag mer än nöjd. För, precis som det går att läsa i Max text, så attraherar tyvärr dobermann med sitt rykte om att vara "farlig" en bunt idioter som aldrig borde få lov att skaffa hund. Texten som Max skrivit kan ni läsa här.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ””Två doberman med två helt olika öden””

  1. Ida writes:

    Hej!

    Trevligt att få såna goa ord från en annan bloggare!. Äntligen har jag kommit underfund med hur man svarar här *S* Det har tagit lite tid innan enkronan trillat ner. Jag är alltid så imponerad över vilka fina bilder du får till. Borde se till att få med mig kameran oftare, men ibland sitter huvudet under armen.

    Goa kramar till dig och Lina från Ida & Co

  2. Hej Ida!

    Va roligt, vilken ära! Alla mina bilder bygger på följande; ta 100 bilder på din hund så kan du vara säker på att någon blir bra. Sen tycker jag ju att det är fantastiskt kul att fota och släpar runt på kameran rätt ofta.

    Välkommen åter!

    Till alla som läser detta; läs Idas blogg! http://farbrorbosse.blogg.se/

  3. Ida; Åh, vilken ära, länka på du! Känn lite press av att jag nu kommer att gå och vänta på bilder i din blogg..

  4. Ida writes:

    Ja, det låter som en ide', att ta flera. Ska försöka be en kompis ta med sig systemkameran och fota. Vår har en tendens att ta suddiga, ( eller så är det beroende på den som står bakom =)Får jag lov att länka till din blogg förresten, det vore trevligt?

  5. Ida writes:

    Tackar! Det kommer jag absolut göra, har lagt in några nya från idag, fast som sagt, vissa är tyvärr lite suddiga.

  6. Apropå texten.. det är det som gör att det är så vansinnigt svårt och jobbigt att vara just dobermannuppfödare.. Många gånger har jag slitit mitt hår och önskat att det var sheltie eller någon annan liten lättsam ras som jag fött upp. Alltså – missförstå mig inte, för dobermanns kommer alltid att ligga mig närmast om hjärtat, men det är ruskigt svårt att hitta bra valpköpare.. Nu sållar jag ganska friskt, och har även haft en ofantlig tur – men ibland så blir det fel, som t.ex stackars Castor som blev ihjälbiten pga sin husses idioti.

    Tur att det finns sådana bra:iga valpköpare som er! :) :) :)

    Kramar

  7. Angelica writes:

    Hej Madelene,

    Jag undrar bara vad din vita dator är för märke? Tycker de är fina och tänkte köpa en sånn.

    Mvh/ Angelica och Dobbis Elice.

  8. Angelica; Det är en liten mac, men sen jag fick min så har det kommit nya (ännu bättre) modeller, så hur de ser ut nu vet jag ej. Är du lite synsk som visste att jag har en vit? Hälsa hunden!

    Therese; Va jättefin hon var den lilla pricken! Jag gillar fotot när hon står bakom något som ser ut som en ihopfälld solstol(?) bäst!

  9. Angelica writes:

    Nejdå madelene,jag är inte synsk :) jag såg den på ett kort förut…
    Då vet jag vad det är förren :)

    / Angelica och Dobbis Elice som hälsar tillbaka!

  10. Sussi writes:

    Hej!
    Vilken underbar blogg jag just hittat, alltså DIN :)
    Har själv en dobermanntik som precis blivit 1 år.
    Kommer läsa allt du skrivit mer noga när jag inte är så trött.
    Men det är svårt att slita sig från att fortsätta läsa din blogg.
    Är man dobermannälskare så är man.
    Kram Sussi

  11. Hej Sussi,

    Så glad jag blir! Kul att du hittade hit och gillade läsningen.

    Hälsa lilla vovven!

  12. Ida writes:

    Hej Madeleine och Lina! Hoppas ni har det bra i regnet! Sitter här med spänd förväntan över nästa inlägg. Kikade lite på äldre inlägg och bilder på Lina, jag tycker ni är så fantastiska som tränar och tränar! Jag är sååå sugen på att komma upp till campus igen, det suger verkligen i träningsnerven. Är bara lite avis på er som går hela utbildningen *ler* Keep up the good work!

    Ida & Co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *