Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dag 1; Då var vi här igen! – Livet med dobermann

Dag 1; Då var vi här igen!

Hurra, hurra! Lina och jag är tillbaka på HundCampus! Kul att se alla igen, kul att höra hur och vad alla har tränat, kul att lyssna på vad som hänt här på Campus sedan sist och viktigast av allt; Kul att få träna igen!

Vi körde lite i labbet redan i går kväll och i dag är vi på det igen. I en burk ligger det lite katt- och/eller kanindoft och det är kul att se hur lite Lina bryr sig om den trots att det är hennes favvolukt när vi är ute och går i vanliga fall. Jag tycker att träningen går bra. I dag har vi, förutom att träna i labbet, varit ute och ytsökt samt miljötränat. Bland mycket annat så gick vi rakt igenom och över den här högen med brädor.Hela övningen var jättekul och Lina hängde med på allt jag bad henne om. När vi skulle öva på att gå upp för en läskig trappa så trillade Lina ner mellan två trappsteg precis i början. Jag trodde att Lina skulle vägra gå i såna trappor resten av sitt liv, men istället knatade hon hela vägen upp. Kul!

Lite senare på kvällen var jag och Lina och miljötränade på ett helt annat ställe. Ett stort hus hade nämligen börjat brinna i närheten av HundCampus. Till en början så var det nyfikenhet/det faktum att jag är sjuksköterska och någon kanske hade bränt sig lite som gjorde att vi gick dit. (Jag har ingen aning om hur lång tid det tar att ta sig hit för ambulansen.) Väl på plats gick det två ambulanssjukvårdarna och ställde sig och kollade på själva branden, så jag släppte den biten och tog tillfället i akt att öva Lina i "eldig miljö med mycket folk och hundar i närheten". Kan säga att Lina skiter rejält i om det brinner eller ej. En väldig massa människor samlades för att titta och således såg vi nog 10-15 hundar, Lina brydde sig om att skälla på 3-4 av dem. Fler bilder från miljöträningen finns här.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Dag 1; Då var vi här igen!”

  1. Shadya/choque writes:

    Vad roligt för dig att vara tillbaka! Jag vill oxå… var och miljötränade med Vira igår, på Räggningsverket.. Dock inget så avancerat som brinnande byggnader:-) ha en jätterolig och trevlig helg!!

  2. Hej Shadya!

    Bäst är ju när saker och ting inte brinner ner, men man får väl passa på att göra det bästa av situationen. Ingen bodde ju i huset.

    Va gjorde ni på Räddningsverket? Låter spännande!

  3. Ida writes:

    Jag blir bara hur sugen som helst på att komma dit upp NU! Ibland kan det hända lite oregisserade saker, vilket ju är ännu bättre. Hoppas ni har det kanon!

    //Ida & Co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *