Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dag 3; Lina tuggar på ett ostron. – Livet med dobermann

Dag 3; Lina tuggar på ett ostron.

I dag har vi fortsatt med att nosa på liklukt inne i labbet. Jag fick tipset från Gun-Marie att hålla ut lite längre innan jag klickade och belönade när Lina hade nosen på rätt burk. Så sen stog jag och räknade sakta till 4 innan Lina fick sin belöning. Under tiden tryckte Lina nosen mot burken, snusade och höll kvar nosen där. Lilla grisen ser nu även ut som en liten gris när hennes långa nos trycks ihop och blir lite mer "trynig". Tihi! Kallar från och med nu den markeringen för "grismarkering".

Vi var även ute och övade i dag. Jag och Lina tränade tillsammans med två andra vovvar plus mattar. Vid ett tillfälle la vi alla våra lukter i en och samma bana för att få lite störning när vi sökte. Så plötsligt hade vi en bana som innehöll följande lukter; lik, heroin, amfetamin och ostron! Bra blandning va? Lina gick sist av alla de tre hundarna. Hon nosade och nosade och nosade! Tyvärr nosade hon mer i allmänhet än på just de två grejjerna som luktade lik, men hon jobbade på bra. Däremot naggade hon lite på det ena ostronet. (Det enda doft som faktiskt var skarp i den bemärkelsen, det låg två levande ostron i banan!) Lina brukar ju gilla att knapra lite på snäckor och tång när vi är vid havet, så jag förstår henne att hon ville slicka lite på den. När hon tog ostronet i munnen och uppenbarligen hade tänkt att behålla det så satte jag stopp för hennes planer.Här har vi en vovve som just hittat heroin(lukt) i det höga gräset och kör en klockren liggmarkering!
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *