Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vi blev mordhotade igår! – Livet med dobermann

Vi blev mordhotade igår!

Lina blev ju biten av en annan hund för någon vecka sedan. Skrev om det här på bloggen. Har inte sett de hundarna eller hundägaren sedan dess.

Så igår när jag tittat klart på Grey's Anatomy så gick jag och borstade tänderna och lite sånt innan jag gick ut med Lina. Klockan var väl kanske halv elva? Gick bara ett litet varv i parken här ute. Mot slutet av rundan ser jag vad jag tror är Sune med matte, husse och hundkompis. Sunes matte ropade "Är det Lina?" så jag började snedda över gräsmattan för att gå bort till dem. Då ser jag att personen jag trott var Sunes husse i själva verket var en annan hundägare med en svart hund som rör sig åt höger, bort från Sune och lite förbi mig. Lina ska ju börja löpa snart så hon är mer skällig än vanligt. Så jag bara stannade till och lät henne titta på den andra vovven som gick lös. Lina skällde, jag sa TYST! och hon blev tyst.

Då hör jag hur den främmande hundägaren säger något. Typ "Vad hände sist?" eller "Hur gick det sist?" jag fattade ingenting så jag sa Ursäkta? Jag kommer fasen inte ihåg vad han sa men jag fattade så mycket att han menade då när Lina blev biten häromdagen. Antingen har han läst min blogg eller så har han pratat med den hundägaren tänkte jag, samtidigt som jag svarade honom att Nja, det gick sådär. Vi fick åka till djursjukhuset och veterinären med henne, det blev ett rätt ordentligt sår. Min tröga hjärna började lura på om det var den andra hundägaren jag talade med. Men i så fall saknades det ju en hund. Den som bet Lina var inte med. Hann inte fundera så mycket mer på det innan han sa Du måste ha din hund kopplad, den är galen.

Det hade han ju delvis helt rätt i, jag ångrar ju som fasen att jag släppte henne den gången! Men att kalla min hund galen när hans hund bet min så vi fick uppsöka veterinär… Ja, det känns kanske inte känns helt rättvist. Nu är jag i alla fall säker på att det är den andra hundägaren jag talar med. Men, fortfarande vill jag anstränga mig för att vara artig. Man ska ju vara snäll. Så jag säger Ja, fast det var väl inte bara min hunds fel? samtidigt som han fortsätter att upprepa att Din hund är galen. Så med lite irritation i rösten säger jag att Ja, fast nu var det ju DIN hund som bet min så den fick uppsöka veterinär.

Då händer något. Han stannar till och jag hör hur han med ilska i rösten något om att Händer det igen så dödar jag dig.. mummel mummel. Nu tror jag inte mina öron och säger ännu en gång Ursäkta? Då stannar han till och börjar gå rakt emot mig med pekfingret pekades på mig Jag sa händer det igen så dödar jag din hund! Jag tror inte att jag svarde på det, jag kände bara hur jag plötsligt inte alls ville prata med honom! Han fortsatte gå mot mig och sa Fattar du, händer det igen så dödar jag din hund! Och han lät som om han menade det!

Nu började jag backa bakåt, jag trodde på fullt allvar att han skulle göra mig illa, han följde efter och sa om och om igen att han skulle döda min hund. Så då sa jag bara Men sluta, du är ju inte klok!, sen vände jag och gick jag så snabbt som jag bara kunde bortåt mot Sune med matte som fortfarande satt kvar, ca 50 meter bort. Jag blev så chockad att jag började gråta.

Tur att Sune och co var där, annars hade det blivit ännu läskigare.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

0 svar på ”Vi blev mordhotade igår!”

  1. Eleonor writes:

    Anmäl den personen på stört, det där är inte acceptabelt!!

    Idioter finns det gott om, men var trygg i att om den personen hade börjat mucka med dig så var det fel hunds matte han börjat bråka med. Lina är tuff när det gäller, men jag förstår att du inte vill att hon ska behöva komma i den situationen att hon ska behöva försvara dig. Men skulle den stunden komma så var trygg i vetskapen om att hon skulle ge sitt liv för dig.

    STOR KRAM, och om den jäveln läser det här så kan jag bara säga att DET SKJUTS FÖR LITE som vi jämtlänningar brukar säga, och då menar jag inte hundar. ;)

    Eleonor

  2. Eleonor writes:

    Det lät som en bra vedergällningsplan! ;) Nu återstår bara att hitta någon du kan låna en 122:a av! :P

    Kram E

  3. Erkänner att jag ägnat dagen åt att tänka på saker som "Hur skulle det se ut om en 122:a skulle göra en centrumsväng på honom och hans hund?"

    (122:a; tysk stridsvagn som väger ca 60 ton. Centrumsväng; När stridsvagnen vänder runt sin egen axel och bara står och snurrar runt, runt på stället genom att ena bandet driver framåt samtidigt som det andra bandet samtidigt driver bakåt.)

  4. PalleQ writes:

    Oboj, hur många kromosomer saknade han. Jag menar, man måste ju förutsätta att det är nåt allvarligt fel på karln.

    Några andra saker som man skulle kunna göra är att:
    – Stoppa ett par osäkrade handgranater i hans kalsonger, det skulle säkert kännas nytt för honom att faktaiskt HA ett par kulor i kalsipperna för omväxlings skull… innan han döööör dvs.

    – Dra en ksp-salva in i ena örat på han för att se om det kom ut nåt ur det andra med tanke på att det verkar eka rätt bra där inne i skallen.

    – Proppa in en miljon pepparkakor i alla hans kroppsöppningar för att öka möjligheten att han, om än bara för en kort stund (innan han dööör)ska få uppleva hur det känns att vara liiite snäll.

    – Ta ut hans ögon och använda dem i saltsyre-experiment då han tydligen ändå inte har nån användning för dem och kan se VEM SOM BET VEM!!!

    Jag skulle kunna hålla på hur länge som helst, tyvärr kan man ju bara mörda någon en enda gång.

  5. Imponerande kära Palle! En tydllig kompetens inom både det militära och medicinska. Otroligt smarta grejer! Och mycket lättare än att få tag på en 122a så här mitt i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *