Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hemma igen – Livet med dobermann

Hemma igen

Lina och jag åkte buss, tåg, buss, tåg och tåg hem i går. Det gick bra även om det stundtals var varmt. (Vi hade vätskepaus på varje station.) Nöjd är jag över att min hund ligger tyst och lugnt under min stol på ett fullsatt X2000. Har aldrig åkt tåg med henne där det varit så mycket turister, babyskrik, småbarn och spring som det var i går. Damen som satt brevid mig hade dessutom en katt i sitt knä. Lina låg stilla.

I dag har vi varit på stranden. Lina hade långlina på sig och sprang kors och tvärs och nosade på saker och ting. Att bada var hon däremot inte så sugen på. Stranden kryllade av andra hundar som ville bada. Lina tittade på dem och skällde lite, lite.Annars är det först i dag som huvudet kommit ikapp. Nu vill jag åka och inhandla lämpliga träningssaker och hitta på nya sätt att träna på. Bilderna från HundCampus har jag börjat lägga upp här, det kommer fler efter hand.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Hemma igen”

  1. Åsa Tapani writes:

    Hej!
    Nu har jag varit inne och läst om era aktiviteter och beundrat din vackra Lina och dina fantastiska bilder så många gånger..så jag känner att jag måste lämna ett litet avtryck..:-) Titta gärna in hos oss http://hundarnas.blogspot.com

    Lycka till med era fortsatta aktiviteter…
    MVH
    Åsa med whippar och sloughi..

  2. Hej Åsa!

    Tack för avtrycket! Tittade in på din blogg och beundrade dina snabba vovvar! Va roligt att ni har så många (även om 4 dobermann skulle knäcka mig totalt)!

    Lina brukade springa lite med några greyhounds på Gärdet och några whippets på Lidingö innan vi flyttade ner hit till Skåne. Lina gillar alla vovvar som vill springa fort, fort med henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *