Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vår lilla flock – Livet med dobermann

Vår lilla flock

De två snyggaste och bästa medlemmarna i min flock. Lina och Magnus. Just på den här bilden kanske de inte ser så smarta ut, men kul har de i alla fall! Dragkamp om kopplet, kanske en av världens roligaste sysselsättningar? Ja, Magnus lutar sig bakåt med hela sin kroppstyngd och ja, Lina glider i sanden och stretar med alla benen bäst hon kan. (Och tur var väl det, annars hade de ju hamnat i havet bägge två!)Jag och Lina poserar under lugnare former. Lina är snyggast som vanligt. Bilderna är tagna i Åhus där vi gjorde stranden osäker i onsdags.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Vår lilla flock”

  1. Vilka fina bilder! Särskilt den sista, Lina är ju bara för söt när hon ligger med framtassarna i kors och sand överallt!

    När vi var på roadtrip i Skåne så stannade vi också till på en strand i Åhus – det är ju verkligen så mysigt och vackert! En strandbild på Bobbo-tax kommer nog att läggas ut på bloggen så småningom.

    Vad duktiga ni är med träningen förresten! Man blir sååå inspirerad att själv komma igång!

  2. Ja, strandbild på Bobbo-tax bör nog läggas ut för beundran… Läste just på din blogg att någon beundrade Delta också, kul, kul!

    Skönt att höra att någon blir inspirerad, jag sitter framför datorn som en säck potatis och försöker hitta på dåliga ursäkter för att slippa träna just i dag…

  3. Anki writes:

    Vi har oxå varit i Åhus och badat, fast förra veckan. jättefin strand fast långt att gå när man bor på campingen. Vi fick fuska och ta bilen….*miljövänliga* Det var en klar fördel med Öland, hundbadet precis brevid vanliga badet, bara en brygga som delade av. //Anki

  4. Ida writes:

    Hej på er! Vilka härliga bilder vid havet! Magnus fick lite och bita i ser det ut som. =)Jag får tacka så mycket för dina fina ord. Jag kan inte säga att det jag skriver är sanning för alla, jag väljer dock att skriva det som jag själv tror på och känner varmast för. Det är så roligt att fortsätta lära sig och forma sin egen bild av hur man vill ha det. Som en gammal lärare vid Hundens Hus sade "jag skulle skämmas om jag tio år från nu stod och sade exakt samma saker som jag gör idag"

  5. Det är det bästa med HundCampus, alla säger att de lär sig mer hela tiden! Helt rätt inställning tycker jag.

    Mycket av det du skriver har du ju belägg för att skriva, du sitter ju inte och hittar på efter hand. Så fortsätt du att upplysa oss med gott samvete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *