Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ett äventyr utan min lilla flock. – Livet med dobermann

Ett äventyr utan min lilla flock.

I tisdags morse tog jag tåget till Stockholm, utan hund. För första gången på ett och ett halvt år lämnade jag Lina hemma hos husse och åkte iväg på äventyr utan henne.

Kan meddela att förutom att det var lite jobbigt att vara ifrån Lina så var det UNDERBART att vara tillbaka i Stockholm! Hann (förutom att träffa min syster, några av mina bästa vänner, shoppa och bara njuta) även med en del hundrelaterade saker. Som att gå på utställningen Tintin till sjöss med min kompis Palle, där Milou givetvis spelade en central roll!

Jag skulle möta min vän Elisabeth på Karlaplan efter att ha varit på Sjöhistoriska museet och gick närmaste vägen dit, dvs över Gärdet. Det var en underbart solig dag och Gärdet kryllade av glada hundar. Åh, vad jag önskade att Lina hade varit där då!

Var på jakt efter ett nytt halsband åt Lina också men hittade tyvärr inte vad jag letade efter.

I dag strax efter 19 så hämtade Magnus och Lina mig vid tågstationen. Jag pussade mycket på dem bägge och Lina viftade på svansen! Jag tror att hon saknat mig lite också.
Bloggtoppen.se Husdjur Djur & husdjur bloggar bloglovin online counter

0 svar på ”Ett äventyr utan min lilla flock.”

  1. Anki writes:

    Hej Madeleine!
    UPP TILL KAMP! Det är inte konstigt det är krig i världen när man tom på en brukshundklubb inte vill att ngn ska träna där pga ngt de inte känner igen! Så tror jag nämligen…de störs av det okända, de vet inte så mkt om det här och då kan ju inte du komma som en uppstickare och göra som du vill. Rätta in dig i ledet!*S Ja du Madeleine, man kan bråka om allt om man bara är sugen…..Sorgligt att det blev så här för jag antar att det förstör lite av din tränings glädje…Stå på dig, annars gör de det!*S Det är rätt så tramsigt faktiskt….
    //Anki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *