Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sofiero! – Livet med dobermann

Sofiero!

Ställde väckarklockan på tidigt i syfte att åka på hundutställng i dag. Skrattade högt redan innan jag klivit ur bilen väl framme och sen fortsatte jag bara att le. Vilken grej! Jösses, så mycket folk, vovvar, vovvar och vovvar!Kan ärligt säga att jag tröttnade på att kolla på dobermannringen rätt fort. Hundarna var jättefina, men det är ju inte där det roliga händer! I ringen springer alla runt, runt och sen händer det inget mer. Det som är värt att kolla på är ju allt det andra, det som pågår utanför ringen. Så jag tog min kamera och började vandra planlöst och tog bilder på alla fina vovvar jag såg. Och jag såg många! Coolast av alla vovvarna var pudlarna och sötast var alla med ihoptryckt nos. Jag ville i hemlighet pussa varje mops jag såg! På tal om pussar så fick jag lite ofrivillig GD-puss när jag satte mig ner på gräset och skulle ta bild på en liten hund. Det tackade jag bara för.

Bäst; Alla vovvarna plus att när jag kom hem upptäckte att Lina faktiskt är snyggare än alla hundarna jag sett i dag.

Sämst; Det är svårt att hitta på utställningar och på tok för många hundägare röker! Jag förstår att det är lite nervöst innan och kanske lite irriterat efter, alla kan ju inte vinna, men Beläää!! säger jag bara. Sen såg jag några knäppisar som var dumma mot sina hundar, då blev jag lite sur.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Sofiero!”

  1. Då vet du inte vem som vann i bästa hane och tik?

    Vi var där förra året och det var så fint i slottsparken, men i år så valde jag att inte åka dit. Många mil för att vara i ringen några minuter. :)

    Men visst är det roligt att titta på allt som händer utanför ringarna. Jag brukar oxå ta en massa foton på olika härliga vovvar och raser.

    Må så gott

    Lenis och Electra

  2. That´s life! Du är som mig, fast jag brukar ställa ut och har ändå dålig koll på resultaten! hehe
    Det kommer väl resultat framöver får jag hoppas.

    Ska inte du ställa ut din tös?

  3. Jo, nån gång blir det väl. Man måste ju testa! Fast jag skulle nog behöva hjälp med någon som sprang runt där inne i ringen med Lina. Själv vet jag ju inte hur eller vad man ska göra riktigt.

    Jag brukar fråga Sören och Lena som har Rex lite frågor om utställning varje gång vi ses. Förberedelser?

  4. Ja du kan ju testa en gång och se om det är något för er. Roligt iaf att få ett utlåtande på henne, även om hon är snyggast ändå. :)

    Ja du bör träna att få din tös att trava fint i vänstervarv och att stå fint framför domaren! Sen måste hon klara av tandvisningen utan att rygga för domaren.

    Det är i stort sett allt…lätt som en plätt! :)

    Lenis

  5. Sov ni? Nämen, det var som var så många fina bruna DdB-vovvar där!

    Fast jag ställde ju väckarklockan och kom typ en halvtimme sent i alla fall…

  6. Anonymous writes:

    Vi skulle have været til Sofiero, men kunne ikke få fat i en bil :O(
    Skulle have stillet med Grace og Faith Simply Di Altobello, men prøver bare igen næste år :O)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *